Желе плодово-ягідне (галяретка)
доступне в наступних смаках - вишня, лимон, абрикос, зелене яблуко, полуниця, нейтральний
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриФруктові желе (галяретки) виробництва ТзОВ „Олімпіум”- найбільш вишуканий десерт.
Використовується для декорації кондитерських виробів з фруктами, в якості десерту, а також для декорації морозива.
Веселі кольори, фруктовий аромат, а також прохолоджуючий смак галяреток роблять їх прекрасним доповненням-декоруванням до фруктових, літніх та дитячих тортів.
Дозування: | 90 г желе на 500 мл води (рекомендоване) |
Склад: | цукор білий, желатин харчовий, кислота лимонна, ароматизатор, барвник |
Енергетична цінність: | 374,7 ккал / 1566,2 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 12,5 г; жири – 0,1 г; вуглеводи –84,8 г |
Вид упаковки: | поліпропіленові пакети вагою 1 кг + 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |