Желе плодово-ягідне (галяретка)

Желе плодово-ягідне (галяретка)

Желе плодово-ягідне (галяретка)

доступне в наступних смаках - вишня, лимон, абрикос, зелене яблуко, полуниця, нейтральний

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Завантажити рецептури

Фруктові желе (галяретки) виробництва ТзОВ „Олімпіум”- найбільш вишуканий десерт.

Використовується для декорації кондитерських виробів з фруктами, в якості десерту, а також для декорації морозива.

Веселі кольори, фруктовий аромат, а також прохолоджуючий смак галяреток роблять їх прекрасним доповненням-декоруванням до фруктових, літніх та дитячих тортів.

Дозування: 90 г желе на 500 мл води (рекомендоване)
Склад: цукор білий, желатин харчовий, кислота лимонна, ароматизатор, барвник
Енергетична цінність: 374,7 ккал / 1566,2 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 12,5 г; жири – 0,1 г; вуглеводи –84,8 г
Вид упаковки: поліпропіленові пакети вагою 1 кг + 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури