Поліпшувач ОЛІМПІУМ О / 0,3 – 0,5% / для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення об’єму, формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок

Поліпшувач ОЛІМПІУМ О / 0,3 – 0,5% / для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення об’єму, формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок

Поліпшувач Олімпіум О розроблено спеціально для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок, максимального збільшення об’єму і подовження свіжості та м’якості готових виробів.

Завантажити рецептури

Завдяки застосуванню інноваційного складу та оптимальної композиції, поліпшувач Олімпіум О забезпечує досконалий клейковинний каркас, покращує стресостійкість тістових заготовок (формування) під час бродіння та випікання, покращує зовнішній вигляд і об’єм готового продукту, забезпечує хрустку скоринку і виражені надрізи, подовжує свіжість і м'якість готових виробів до 5 днів
Використання Олімпіум О гарантує хорошу формостійкість заготовок та відмінну якість м’якушки при виробництві хліба, зокрема подового

Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Дозування: 0,3-0,5%
Склад: борошно пшеничне в/c, борошно соєве, антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза)
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%